Takaisin yleiskatsaukseen
Täydellinen reseptiin:
Dolmio® Classico
Naudanlihaperunamoussaka
Aika 90 min Ruokailijoiden lukumäärä 4 hlö Ruokalaji Naudanliha
Ainekset
  • 1 prk Dolmio® Classico Bolognese -kastiketta
  • 2 munankeltuaista
  • 2 rkl tuoretta timjamia
  • 75 g raastettua cheddar-juustoa
  • ½ tl jauhettua kanelia
  • 1 suuri munakoiso, siistittynä ja paloiteltuna
  • 3 suurta perunaa, kuorittuina ja paksuina viipaleina
  • 450 g vähärasvaista jauhelihaa
  • 350 g luonnonjogurttia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 sipulia, hienoksi silputtuina
Valmistusohjeet
  1. Keitä munakoisot kevyesti suolatussa kiehuvassa vedessä 2 minuutin ajan. Ota ne vedestä reikäkauhalla ja valuta talouspaperin päällä. Lisää kattilaan perunat, kiehauta ja keitä 6-7 minuuttia, kunnes perunat ovat hieman pehmenneet. Valuta ja aseta sivuun.
  2. Kuumenna uuni 190C. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa ja ruskista lihaa, sipulia, timjamia ja kanelia 5-6 minuuttia, kunnes liha on ruskistunut. Sekoita joukkoon Dolmio® Bolognese Classico –kastike ja munakoisot ja hauduta 5 minuuttia.
  3. Asettele perunat siististi jauhelihasekoituksen päälle niin, että se peittyy kokonaan.
  4. Sekoita keskenään keltuaiset, luonnonjogurtti ja cheddar-juusto ja mausta hyvin suolalla ja vasta jauhetulla mustapippurilla, kaada perunoiden päälle ja paista tunnin ajan.
Lupaamme
Suhtaudumme Marsilla tuotteidemme vastuulliseen markkinointiin vakavasti. Noudatamme markkinointisäädöksiä ja pyrimme tavoittamaan tuotteillamme henkilöt, jotka ovat vähintään 12-vuotiaita. Uskomme, että tässä iässä kuluttaja osaa tehdä tietoon perustuvia järkeviä välipalavalintoja.
Noudatamme markkinointiperiaatteitamme kaikkien tuotteidemme mainonnassa ja viestinnässä ja haluamme tarjota selkeää ja avointa tietoa tuotteistamme koko perheelle. Lisää tietoa markkinointiperiaatteistamme löydät seuraamalla linkkiä Mars Marketing Code
Tämä on markkinointisivu
Jos olet alle 13-vuotias, tulee sinun aina kysyä lupa huoltajaltasi, ennen kuin luovutat itsesti tietoja internetiin.