Takaisin yleiskatsaukseen
Täydellinen reseptiin:
Dolmio® Lasagne Tomaattikastike
Naudanliha ja herkkusieni -lasagne mozzarellalla ja parmesaanikuorella
Aika 65 min Ruokailijoiden lukumäärä 6 hlö Ruokalaji Naudanliha
Ainekset
Valmistusohjeet
  1. Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Kuumenna iso kattila ja lisää jauheliha hieman kerrallaan kunnes se ruskistuu. Lisää sipuli ja sienet ja paista vielä 3-4 minuuttia. Kaada mukaan Dolmio® Lasagne -tomaattikastike, sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.
  2. Kaada puolet lihaseoksesta isoon vuokaan kooltaan n. 26cm X 20cm. Asettele puolet lasagnelevyistä päälle. Toista kerrokset. Sekoita mozzarella, parmesaani ja leivänmurut ja ripottele ne päälle tasaisesti.
  3. Paista 30-35 minuuttia, kunnes lasagne on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti ja tarjoile salaatin kera.
Lupaamme
Suhtaudumme Marsilla tuotteidemme vastuulliseen markkinointiin vakavasti. Noudatamme markkinointisäädöksiä ja pyrimme tavoittamaan tuotteillamme henkilöt, jotka ovat vähintään 12-vuotiaita. Uskomme, että tässä iässä kuluttaja osaa tehdä tietoon perustuvia järkeviä välipalavalintoja.
Noudatamme markkinointiperiaatteitamme kaikkien tuotteidemme mainonnassa ja viestinnässä ja haluamme tarjota selkeää ja avointa tietoa tuotteistamme koko perheelle. Lisää tietoa markkinointiperiaatteistamme löydät seuraamalla linkkiä Mars Marketing Code
Tämä on markkinointisivu
Jos olet alle 13-vuotias, tulee sinun aina kysyä lupa huoltajaltasi, ennen kuin luovutat itsesti tietoja internetiin.