Meksikolainen tortillalasagne
Tid: 60 min
Ret: Naudanliha
Antal personer: 6
Ingredienser
  • 1 prk Dolmio® Lasagne -kastiketta
  • 1 prk Dolmio® Lasagne Vaalea -kastiketta
  • 400 g säilöttyjä punaisia kidneypapuja ilman suolaa tai sokeria, huuhdottuina ja valutettuina
  • 25 g cheddarjuustoa raastettuna
  • 400 g vähärasvaista jauhelihaa
  • 1 sipuli, hienoksi pilkottuna
  • 1 punainen tai vihreä chilipippuri, siemenet poistettuna ja hienoksi pilkottuna
  • salaatti (pieneksi pilkottuja tomaatteja, kurkkua, punasipulia ja korianteria)
  • 1 pieni punainen ja vihreä paprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 4 pehmeää vehnätortillaa
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Lasagne Tomaattikastike
Tilberedningsinstruktioner
  1. Kuumenna uuni 190 asteeseen / kiertoilmauuni 170˚ C / kaasu 5. Kuumenna suuri paistinpannu ja lisää jauheliha vähän kerrallaan, ruskista korkeassa kuumuudessa – n. 3-4 minuuttia. Lisää sipuli, paprikat ja chili ja paista vielä 2-3 minuuttia.
  2. Laita joukkoon pavut ja Dolmio® Lasagne -tomaattikastike, sekoita, kiehauta ja poista hellalta.
  3. Aseta tortilla 20 cm (8 tuumaa) suuren pyöreän kakkuvuoan tai paistoastian pohjalle, sitten lusikoi päälle neljännes jauhelihaseoksesta. Laita päälle toinen tortilla ja levitä sen päälle neljännes Dolmio® Vaalea Lasagne -kastikkeesta. Toista kerrokset vie
  4. Paista 30-35 minuuttia kunnes paistos on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti, sitten tarjoile kera raikkaan salaatin, jossa on paprikaa, tomaatteja, korianteria ja punasipulia sekä limettimehua.