Takaisin yleiskatsaukseen
Täydellinen reseptiin:
Dolmio® Classico
Kevyet täytetyt uunipaprikat
Aika 55 min Ruokailijoiden lukumäärä 4 hlö Ruokalaji Naudanliha
Ainekset
  • 1 prk Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta
  • 1 raastettu porkkana
  • 1 raastettu kesäkurpitsa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • vihreää salaattia
  • 300g jauhelihaa
  • 4 pitkää (ramiro-)paprikaa, puolitettuna ja siemenet poistettuina
  • 4 viipaloitua sipulia
Valmistusohjeet
  1. Esilämmitä uuni 190 asteeseen.
  2. Kuumenna kattila ja lisää jauheliha hieman kerrallaan kunnes se ruskistuu. Lisää valkosipuli, kesäkurpitsa ja porkkana. Lisää purkillinen Dolmio®-kastiketta. Kiehauta sekoittaen 10 minuutin ajan.
  3. Asettele paprikanpuolikkaat uuniastiaan. Lusikoi niihin lihaseos. Peitä foliolla ja paista 25 minuutin ajan.
  4. Tarjoile paprikat, 2 puolikasta kullekin. Ripottele päälle sipulia ja tarjoile vihreän salaatin kera.
Lupaamme
Suhtaudumme Marsilla tuotteidemme vastuulliseen markkinointiin vakavasti. Noudatamme markkinointisäädöksiä ja pyrimme tavoittamaan tuotteillamme henkilöt, jotka ovat vähintään 12-vuotiaita. Uskomme, että tässä iässä kuluttaja osaa tehdä tietoon perustuvia järkeviä välipalavalintoja.
Noudatamme markkinointiperiaatteitamme kaikkien tuotteidemme mainonnassa ja viestinnässä ja haluamme tarjota selkeää ja avointa tietoa tuotteistamme koko perheelle. Lisää tietoa markkinointiperiaatteistamme löydät seuraamalla linkkiä Mars Marketing Code
Tämä on markkinointisivu
Jos olet alle 13-vuotias, tulee sinun aina kysyä lupa huoltajaltasi, ennen kuin luovutat itsesti tietoja internetiin.