Kevyet täytetyt uunipaprikat
Tid: 55 min
Ret: Naudanliha
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 prk Dolmio® Classico -kastiketta
  • 1 raastettu porkkana
  • 1 raastettu kesäkurpitsa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • vihreää salaattia
  • 300 g jauhelihaa
  • 4 pitkää (ramiro-)paprikaa, puolitettuna ja siemenet poistettuina
  • 4 viipaloitua sipulia
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Classico
Tilberedningsinstruktioner
  1. Esilämmitä uuni 190 asteeseen.
  2. Kuumenna kattila ja lisää jauheliha hieman kerrallaan kunnes se ruskistuu. Lisää valkosipuli, kesäkurpitsa ja porkkana. Lisää purkillinen Dolmio®-kastiketta. Kiehauta sekoittaen 10 minuutin ajan.
  3. Asettele paprikanpuolikkaat uuniastiaan. Lusikoi niihin lihaseos. Peitä foliolla ja paista 25 minuutin ajan.
  4. Tarjoile paprikat, 2 puolikasta kullekin. Ripottele päälle sipulia ja tarjoile vihreän salaatin kera.