Kesäinen kasvislasagne
Tid: 60 min
Ret: Kasvis
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 prk Dolmio® Lasagne -kastiketta
  • 1 prk Dolmio® Lasagne Vaalea -kastiketta
  • Basilikan lehtiä koristeeksi
  • 100 g mozzarellajuustoraastetta
  • 150 g vihreitä papuja, huuhdeltuina, kannat poistettuina ja pilkottuina
  • 1 iso kesäkurpitsa paloiteltuna
  • 6 lasagnelevyä (paino n. 100 g)
  • 1 punasipuli pieneksi pilkottuna
  • 1 pieni punainen ja vihreä paprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 keltainen paprika, siemenet poistettuina ja paloiteltuna
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Lasagne Tomaattikastike
Tilberedningsinstruktioner
  1. Lämmitä uuni 190 asteeseen / kiertoilmauuni 170°C. Kuumenna kasviöljy suurella paistinpannulla ja lisää vihreät pavut, kesäkurpitsa, punasipuli ja paprikat. Paista keskilämmöllä, sekoita usein, kunnes kasvikset ovat pehmenneet – n. 4-5 minuuttia
  2. Kaada puolet kasvissekoituksesta suureen kulmikkaaseen paistovuokaan, jonka mitat ovat noin 26 cm x 20 cm.
  3. Asettele 3 lasagnelevyä päälle, levitä puolet Dolmio® Vaalea Lasagne –kastiketta niiden päälle. Toista kerrokset ja ripottele mozzarellaraaste paistoksen päälle.
  4. Paista 30-35 minuuttia kunnes paistos on kypsää ja kullanruskeaa. Anna seistä muutama minuutti ja tarjoile muutamalla basilikalehdellä koristeltuna.