Dolmio® Syksyinen Bolognese
Aika: 30 min
Ruoka: Naudanliha
Henkilöiden määrä: 4
Ainekset
Täydellinen resepti:
DOLMIO® Classico
Valmistusohjeet
  1. Kuumenna iso kattila ja lisää jauheliha vähitellen niin, että se ruskistuu. Lisää porkkana, lanttu ja pavut ja keitä sekoittaen vielä 3-4 minuuttia.
  2. Kaada päälle purkillinen Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta ja kuumenna kunnes seos on hautunut pehmeäksi. Vähennä lämpötilaa ja keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
  3. Tällä välin keitä spagettia kiehuvassa vedessä 10-12 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti, tarjoile 4 lämmitetylle lautaselle ja kaada päälle Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta.
Evästeasetukset