Takaisin yleiskatsaukseen
Täydellinen reseptiin:
Dolmio® Classico
Dolmio® Syksyinen Bolognese
Aika 30 min Ruokailijoiden lukumäärä 4 hlö Ruokalaji Naudanliha
Ainekset
  • 1 prk Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta
  • 500 g naudanjauhelihaa
  • 100 g vihreitä papuja, siistittyinä ja pilkottuina
  • 1 iso porkkana kuutioituna
  • 300 g spagettia
  • 300g lanttua kuorittuna ja kuutioituna
Valmistusohjeet
  1. Kuumenna iso kattila ja lisää jauheliha vähitellen niin, että se ruskistuu. Lisää porkkana, lanttu ja pavut ja keitä sekoittaen vielä 3-4 minuuttia.
  2. Kaada päälle purkillinen Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta ja kuumenna kunnes seos on hautunut pehmeäksi. Vähennä lämpötilaa ja keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.
  3. Tällä välin keitä spagettia kiehuvassa vedessä 10-12 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti, tarjoile 4 lämmitetylle lautaselle ja kaada päälle Dolmio® Bolognese Classico -kastiketta.
Lupaamme
Suhtaudumme Marsilla tuotteidemme vastuulliseen markkinointiin vakavasti. Noudatamme markkinointisäädöksiä ja pyrimme tavoittamaan tuotteillamme henkilöt, jotka ovat vähintään 12-vuotiaita. Uskomme, että tässä iässä kuluttaja osaa tehdä tietoon perustuvia järkeviä välipalavalintoja.
Noudatamme markkinointiperiaatteitamme kaikkien tuotteidemme mainonnassa ja viestinnässä ja haluamme tarjota selkeää ja avointa tietoa tuotteistamme koko perheelle. Lisää tietoa markkinointiperiaatteistamme löydät seuraamalla linkkiä Mars Marketing Code
Tämä on markkinointisivu
Jos olet alle 13-vuotias, tulee sinun aina kysyä lupa huoltajaltasi, ennen kuin luovutat itsesti tietoja internetiin.