Hamburger icon

Page about

Tarinamme

DOLMIO®-keittiössä suhtaudutaan ruokaan intohimolla!
Olemme valmistaneet vuodesta 1986 herkullisia tuotteita, jotka on luotu jaettavaksi perheen ja ystävien kesken ruokapöydän ääressä. Käytämme tuotteissamme vain korkealaatuisimpia ainesosia, jotta pääsette nauttimaan herkullisesta mausta.

Olemme kulkeneet 1980’luvun alusta pitkän taipaleen. Tuolloin Englannin valloitti vähärasvainen ja hiilihydraattipitoinen pasta.

Vuonna 1985 koelanseerasimme Australiassa Masterfoods Alora Spaghetti Bolognese –kastikkeen 500g uudelleensuljettavissa purkeissa. Tämän jälkeen Alora lanseerattiin Skotlannissa, ja siitä tuli välittömästi hitti. DOLMIO®-nimi vaihdettiin tilalle, ja merkki saavutti Englannissa ja Skotlannissa suuren suosion. Tämän myötä DOLMIO® levisi koko Euroopan halki. Spaghetti Bolognesen valmistus oli viimein vaivatonta!

DOLMIO® tarttui koko perheen suosikkiin ja teki sen valmistuksesta helpompaa, jotta koko perheen on helppo kokoontua nauttimaan yhteisestä ateriasta.

Vaikka suosiomme ulottuu moniin eri maihin, yksi asia ei ole muuttunut. Sydäntämme kaikkein lähinnä on herkullinen italialainen ruoka, josta koko perhe voi nauttia yhdessä.

Keitä olemme?

DOLMIO® tuo yhteen miljoonia perheitä ympäri maailmaa ja tarjoaa heille mahdollisuuden nauttia terveellisestä, jutustelun ja naurun täyttämästä ruokahetkestä yhdessä.

Tutustu koko perheeseen.

Mamma tietää, että kun pöytään kannetaan DOLMIO®, koko perhe kerääntyy paikalle. DOLMIO®-perhe on ollut mukana yli vuosikymmenen ajan, ja vuosien saatossa perheenlisäystäkin on tullut pariin otteeseen…

Nico Nina Papa Mamma Carlo Sophia